top of page

Building & Construction Summit @ Costa Navarino

H bratti συμμετείχε στο διήμερο Building & Construction Summit @ Costa Navarino που διοργάνωσε η Boussias Events στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2023. Μια μοναδική πρωτοβουλία στην Ελλάδα που θεσμοθετήθηκε με στόχο και όραμα να αποτελέσει το ετήσιο ραντεβού του κλάδου των κατασκευών.

Την εταιρεία μας εκπροσώπησε ο κύριος Ιωάννης Μπράτης, General Director & Co-Owner of bratti, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με key opinion leaders του επιχειρηματικού, κατασκευαστικού και τουριστικού γίγνεσθαι της χώρας μας και του εξωτερικού.




Στον «πυρήνα» του 2ήμερου event βρέθηκαν οι one2one επιχειρηματικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων: senior architects, διευθυντές κατασκευών, development directors, head of construction projects, υπεύθυνοι συμβάσεων και προμηθειών, CDO, CIO, property development experts, κορυφαίοι προμηθευτές από τον κλάδο των δομικών υλικών, συστημάτων δόμησης και εξοπλισμού.


Οι συναντήσεις αυτές πλαισιώθηκαν από ενδιαφέρουσες keynote ομιλίες και πάνελ διαλόγου.


Στο περιθώριο των επιχειρηματικών συναντήσεων, το πρόγραμμα του διημέρου περιελάβανε και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως γευσιγνωσία κρασιού ή ελαιόλαδου, αλλά και ένα μοναδικό golf experience, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο γκολφ.


_______________

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας bratti, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu


bottom of page