top of page

Premium υπηρεσίες σήμανσης για ξενοδοχεία

Η bratti, κορυφαία εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων περισσότερα από 50 χρόνια, εξειδικεύεται στον τομέα της σήμανσης για ξενοδοχεία, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων.


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού σήμανσης, διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα με βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου.


Μελέτη Σήμανσης

Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης, δηλαδή, σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου και την αισθητική του να δημιουργηθούν οι αντίστοιχες πινακίδες.


Είτε πρόκειται για ένα boutique ξενοδοχείο, είτε ένα resort εκατοντάδων δωματίων, η μελέτη σήμανσης είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο και έχει ως βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών.


Η εξειδικευμένη ομάδα μας αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες. Επομένως, διαθέτουμε την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης.


Σχεδιασμός Πινακίδων Σήμανσης

Ο γραφιστικός σχεδιασμός αφορά τη διαδικασία σχεδιασμού των πινακίδων που θα επιλέξετε για τους χώρους σας. Το Τμήμα Σχεδίασης της bratti ξεχωρίζει για την έμπνευση και τη δημιουργικότητά του, ενώ προσφέρει πρωτότυπες ιδέες που αποτυπώνουν πλήρως τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του κάθε έργου.



Έχοντας ολοκληρώσει τη Μελέτη Σήμανσης και τις γραφιστικές κατευθύνσεις, προχωράμε στη δημιουργία σχεδιαστικών προτάσεων για τις πινακίδες, σύμφωνα με τον στόχο τους σε κάθε χώρο, το μέγεθός τους και το σημείο που θα τοποθετηθούν.


Κατασκευή Πινακίδων Σήμανσης

Η εταιρεία μας εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας ώστε να σας διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από την ομάδα Μελέτης Σήμανσης βάσει του ISO 9001:2015.


Καθ’ όλη τη διάρκεια παραγωγής τηρούμε αυστηρό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας 4 σταδίων:


  • έλεγχος πρώτων υλών

  • έλεγχος pre-sample

  • έλεγχος τελικού προϊόντος

  • έλεγχος συσκευασίας προϊόντων


Τοποθέτηση Πινακίδων Σήμανσης

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο Τμήμα Τοποθέτησης με αξιόπιστα και εκπαιδευμένα δικά μας συνεργεία που αναλαμβάνουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό την τοποθέτηση των πινακίδων. Πριν την τελική παράδοση πραγματοποιείται έλεγχος από τον υπεύθυνο Project Manager, ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας bratti, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page