top of page

TOP 10 projects 2023

Είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες για όλα τα έργα που υλοποιήσαμε το 2023. Ωστόσο, ξεχωρίσαμε 10 top projects τα οποία ήταν ιδιαίτερα απαιτητικά και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.



Ήταν μια εξαιρετικά δημιουργική και παραγωγική χρονιά για την εταιρεία μας και συνεχίζουμε με την ίδια δυναμική και το 2024! 


Mandarin Oriental Costa Navarino

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ


Περιτριγυρισμένο από τη φυσική ομορφιά της Πελοποννήσου, το Mandarin Oriental Costa Navarino είναι ένα εντυπωσιακό resort.

Η bratti hotel signage ανέλαβε την κατασκευαστική μελέτη της σήμανσης, την παραγωγή και την τοποθέτηση των πινακίδων, καθώς και τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση της σήμανσης ασφαλείας και υγείας.

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και σημαντικό έργο, με μεγάλο αριθμό πινακίδων, πολλαπλών μεγεθών και διαστάσεων, με led φωτισμό σε εξωτερικές και εσωτερικές πινακίδες, στο οποίο ανταπεξήλθαμε με πλήρη επιτυχία και εντός του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης.

Η διαδικασία υλοποίησης ήταν ευχάριστη και δημιουργική για την ομάδα μας. Το έμπειρο και τεχνικά άρτιο συνεργείο τοποθέτησης της εταιρείας μας εξασφάλισε αποτελεσματική και έγκαιρη ολοκλήρωση.


Mitsis Summer Palace Kos

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Ένα πολυτελές all-inclusive θέρετρο 5 αστέρων, χτισμένο σε μια βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της Κω, με συγκλονιστική θέα 360° στο Αιγαίο, τη Νίσυρο και τον κόλπο της Καρδάμαινας.

Η bratti hotel signage έχει υλοποιήσει περισσότερες από 1.200 μελέτες σήμανσης για όλα τα μεγέθη και είδη ξενοδοχείων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας που αποτελείται από αρχιτέκτονες, interior designers, βιομηχανικούς σχεδιαστές και γραφίστες, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία για ένα άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα σήμανσης. Η εταιρεία μας υλοποίησε τη μελέτη, την κατασκευή και τοποθέτηση της σήμανσης. Στόχος μας ήταν οι πινακίδες που σχεδιάσαμε να επικοινωνήσουν και να οπτικοποιήσουν τις αξίες του brand αυτού του μοναδικού σε design και αρχιτεκτονική ξενοδοχείου.



Navarino Agora

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ


Η Navarino Agora είναι ένας διαδραστικός, πολυπολιτισμικός χώρος, που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η bratti hotel signage ανέλαβε την κατασκευαστική μελέτη, την παραγωγή και την τοποθέτηση των πινακίδων, καθώς και την κατασκευή και τοποθέτηση της σήμανσης ασφαλείας και υγείας. Αναλύσαμε διεξοδικά όλο το πλήθος των πινακίδων, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την άρτια κατασκευή τους σύμφωνα με τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας τοποθέτησε αποτελεσματικά και εντός του χρονοδιαγράμματος τις πινακίδες, λαμβάνοντας άριστες κριτικές από τον πελάτη και τον μελετητή του έργου.



Avant Mar Hotel & Suites

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στα περίχωρα της Νάουσας στην Πάρο, με μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Η bratti hotel signage ανέλαβε τον σχεδιασμό πινακίδων σήμανσης, την κατασκευαστική μελέτη, την παραγωγή και την τοποθέτηση των πινακίδων του ξενοδοχείου.

Το Τμήμα Σχεδίασης της εταιρείας μας έχει ως βασική κατεύθυνση σχεδιασμού την πλήρη εναρμόνιση των πινακίδων με τον υπόλοιπο χώρο, και ταυτόχρονα να είναι εύκολα αναγνώσιμες και εντοπίσιμες στα σημεία που θα τοποθετηθούν. Επιπλέον, επιδιώκουμε πάντα οι πινακίδες που σχεδιάζουμε να αποτυπώνουν εύστοχα τη φιλοσοφία και τη μοναδικότητα του ξενοδοχείου, ώστε να ταιριάζουν και να ενισχύουν την αρχιτεκτονική του χώρου.



Santo Pure Oia Suites & Villas

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Ένα κομψό ξενοδοχείο 5 αστέρων με πολυτελείς σουίτες και βίλλες στην καρδιά της Οίας, στην πανέμορφη Σαντορίνη. Η bratti hotel signage υλοποίησε τoν σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση σήμανσης.

Το Τμήμα Σχεδίασης της εταιρείας μας καθόρισε αρχικά το βασικό concept που θα έχουν οι πινακίδες, ώστε να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα και τις αξίες του ξενοδοχείου, λαμβάνοντας υπόψη τον στόχο τους σε κάθε χώρο, το μέγεθός τους και το σημείο που θα τοποθετηθούν.

Στη συνέχεια σχεδίασε κάθε πινακίδα δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, εξαιρετικά σημαντική ήταν η ολοκλήρωση της σχεδίασης wayfinding, δηλαδή της κυκλοφοριακής μελέτης, ώστε όλες οι πινακίδες να τοποθετηθούν στο σωστό σημείο, δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα καθώς και στην εύστοχη καθοδήγηση των πελατών και επισκεπτών του ξενοδοχείου.



Creta Maris Resort

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Το all inclusive Creta Maris Resort συνδυάζει την κρητική φιλοξενία με ένα καταπράσινο περιβάλλον και πολυτελείς υπηρεσίες 5 αστέρων. Η bratti hotel signage ανέλαβε τη ριζική ανανέωση της υπάρχουσας σήμανσης του ξενοδοχείου, σχεδιάζοντας νέο concept και ορίζοντας νέα στρατηγική wayfinding. Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο που απαιτούσε αφενός στρατηγική μελέτη σήμανσης και αφετέρου την δημιουργική συνεργασία όλων των Τμημάτων της εταιρείας μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και απόλυτα λειτουργικό για το ξενοδοχείο.

 Η εταιρεία μας υλοποίησε επιτυχώς τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της σήμανσης. Η μελέτη σήμανσης είναι το πιο σημαντικό στάδιο κατά το οποίο καθορίζεται η συνολική στρατηγική της σήμανσης του χώρου, δηλαδή ο σχεδιασμός των πινακίδων και η τοποθέτησή τους στρατηγικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τον περιβάλλοντα χώρο, το concept design και την αρχιτεκτονική του.



Isla Brown Chania Resort & Spa

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Κομψή πολυτέλεια και ιδιαίτερο design εμπνευσμένο από το Κρητικό τοπίο. Η bratti hotel signage υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της σήμανσης.

Στο συγκεκριμένο έργο, λόγω της μεγάλης έκτασης του ξενοδοχείου, ήταν εξαιρετικά σημαντικό να σχεδιάσουμε την στρατηγική του wayfinding. Αρχικά, το wayfinding απλοποιεί την εμπειρία διαμονής, καθώς τα ξενοδοχεία μπορεί να είναι περίπλοκα κτίρια, με πολλούς ορόφους, διαδρόμους και εγκαταστάσεις. Χωρίς την απαραίτητη σήμανση, οι επισκέπτες θα αισθάνονταν χαμένοι και μπερδεμένοι. Για τον λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντική η εύστοχη σήμανση για την καθοδήγηση των επισκεπτών. Με αυτόν το τρόπο, οι πινακίδες οδηγούν τους πελάτες στα δωμάτιά τους, τους χώρους εστίασης ή σε οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση, εξασφαλίζοντας μια λειτουργική και ευχάριστη διαμονή.



The Chania Hotel

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Κάποτε, το επιβλητικό αυτό κτήριο που ονομαζόταν «Ξενοδοχείο Χανιά», ήταν μία καλλονή της δεκαετίας του 1950 που παρέμεινε υπομονετικά σιωπηλή μέχρι την πρόσφατη και πλήρη ανακαίνισή της σε αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχείο 5 Αστέρων. Η bratti hotel signage ανέλαβε τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της σήμανσης. Η μέθοδος που ακολουθούμε στον σχεδιασμό των πινακίδων ξεκινάει από το σωστό brainstorming του Δημιουργικού Τμήματος. Για όλους εμάς στην bratti, αξία έχει το αποτέλεσμα ενός έργου που μελετήθηκε σωστά, παράχθηκε με τα κατάλληλα ποιοτικά υλικά και ταίριαξε απόλυτα στην αισθητική του χώρου για τον οποίο σχεδιάστηκε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, εστιάσαμε στο concept design ενός πλήρως ανακαινισμένου city hotel που έχει στόχο την άνετη φιλοξενία των πελατών του, μεταφέροντας αυτούσιο τον ιστορικό συμβολισμό του τόπου που βρίσκεται σε κάθε λεπτομέρεια του ξενοδοχείου.



YI Hotel Mykonos

ΜΕΛΕΤΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Το "Υι," προέρχεται από την ελληνική λέξη "Γη" μετατρέποντας το ξενοδοχείο σε ένα καταφύγιο με υψηλή ενέργεια στον κυκλαδίτικο χώρο, όπου Γη, Νερό, Αέρας και Πυρ συναντιούνται δημιουργώντας μια ασύγκριτη εμπειρία κι ένα ταξίδι στη φύση.

Η bratti hotel signage υλοποίησε τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της σήμανσης. Το concept της σήμανσης που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, στηρίχθηκε στα 4 βασικά στοιχεία της φύσης, τα οποία είναι εξίσου έντονα στην αρχιτεκτονική και το concept design του ξενοδοχείου. Η κύρια ανάγκη της σήμανσης ήταν ένα μοντέρνο, λιτό και απόλυτα εναρμονισμένο στον περιβάλλοντα χώρο design. Η στρατηγική του wayfinding καθορίστηκε βάσει των χώρων και των facilities του ξενοδοχείου, έχοντας ως κύριο γνώμονα μας την εύκολη μετακίνηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.



Mat Fashion

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Η αλυσίδα καταστημάτων Mat Fashion προχώρησε σε Rebranding και αλλαγή εταιρικής ταυτότητας. Η bratti hotel signage ανέλαβε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση της νέας ανανεωμένης σήμανσης σε όλα τα καταστήματα της Mat Fashion στην Ελλάδα. Ο σχεδιασμός της σήμανσης βασίστηκε στο ανανεωμένο λογότυπο. Η ομάδα μας σχεδίασε τις νέες εξωτερικές επιγραφές των καταστημάτων δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια των καμπυλωτών γραμμάτων του λογοτύπου. Ο φωτισμός με led προσδίδει μια μοντέρνα και εντυπωσιακή ταυτότητα στις κεντρικές πινακίδες των καταστημάτων, αφενός γιατί είναι ορατές τη νύχτα από μεγάλη απόσταση, αφετέρου διότι λειτουργεί κι ως ένα στοιχείο εντυπωσιασμού ενισχύοντας αισθητά το design.



_______________

Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu


bottom of page