top of page

Κατασκευή Πινακίδων Σήμανσης με Τεχνογνωσία & Ποιοτικά Υλικά

Η εταιρεία bratti αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής σήμανσης διασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, µε βασικό στόχο την επιτυχημένη παροχή και μετάδοση πληροφοριών σύμφωνα µε τις ανάγκες του χώρου.


Η εταιρεία μας εφαρμόζει αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας ώστε να σας διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα. Η διαδικασία παραγωγής ελέγχεται από την ομάδα Μελέτης Σήμανσης βάσει του ISO 9001:2015.



Καθ’ όλη τη διάρκεια παραγωγής τηρούμε αυστηρό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας 4 σταδίων:

  • έλεγχος πρώτων υλών

  • έλεγχος pre-sample

  • έλεγχος τελικού προϊόντος

  • έλεγχος συσκευασίας προϊόντων



Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή τους στο χρόνο.


Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου και την αισθητική του κτιρίου θα επιλέξουμε και το είδος του υλικού που θα χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε υλικά σήμανσης είτε πρόκειται για εσωτερικό είτε για εξωτερικό χώρο όπως Plexiglass, Corian, Γυαλί, Μέταλλο/ Αλουμίνιο.


Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρονικές επιγραφές που αναβαθμίζουν τον χώρο και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του ξενοδοχείου.

  • Προσαρμόζονται σε κάθε είδους σχέδιο.

  • Λειτουργούν µέσω Wi Fi και µμεταφέρουν πληροφορίες στο κεντρικό σύστημα του ξενοδοχείου.

  • Επικοινωνούν µμηνύματα στους επισκέπτες του χώρου

Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε πινακίδες με φωτισμό οι οποίες είναι εξαιρετικά λεπτές µε Led, ελάχιστης κατανάλωσης ρεύματος και επιλογή θερμοκρασίας λευκού χρώματος.


_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας bratti, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu


bottom of page