top of page

Νέα Υπηρεσία: Χάραξη βάθους πισίνας, εύκολα & για πάντα!

Θυμάστε τις πινακίδες βάθους πισίνας που φτιάξαμε για το ξενοδοχείο σας; Ξεχάστε τες!


Τώρα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε με υπερσύγχρονο μηχάνημα ακριβείας χάραξη βάθους σε οποιαδήποτε σημείο της πισίνας σας.



Τα περισσότερα ξενοδοχεία παραδοσιακά επιλέγουν απλές πινακίδες από υλικό pvc για την αναγραφή του βάθους της πισίνας, ώστε να ενημερώνουν τους επισκέπτες τους. Με την πάροδο του χρόνου κι επειδή συνήθως οι πισίνες βρίσκονται σε εξωτερικό περιβάλλον, οι συγκεκριμένες πινακίδες τείνουν να αλλοιώνονται. Αποτέλεσμα αυτού είναι η επανάληψη της αγοράς τους.


Στην bratti hotel signage μας ενδιαφέρει η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, για αυτό αναζητάμε συνεχώς τις καλύτερες λύσεις σήμανσης! Με το καινοτόμο και υπερσύγχρονο μηχάνημα χάραξης που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη αντοχή της συγκεκριμένης σήμανσης.


Γιατί να το επιλέξετε;

Πέρα από το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα που θα έχετε στην πισίνας σας, υπάρχουν και οι εξής σημαντικοί λόγοι:

  • Η χάραξη είναι μια τεχνοτροπία που αντέχει στο χρόνο, το χλώριο και τις καιρικές συνθήκες, περισσότερο από κάθε άλλη τεχνοτροπία σήμανσης.

  • Η χάραξη γίνεται στον χώρο σας λαμβάνοντας επιτόπου υπόψη τις ανάγκες κάθε πισίνας.

  • Με την χάραξη απευθείας πάνω στο υλικό που υπάρχει περιμετρικά της πισίνας σας, αποφεύγετε τυχόν ατύχημα από την πρόσθετη πινακίδα που τοποθετούσαμε παλιά στο δάπεδο.


Εάν λοιπόν το ξενοδοχείο σας κλείνει για την χειμερινή περίοδο και δε θα έχει επισκέπτες, είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει η χάραξη σήμανσης στην πισίνα σας!


Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας: info@bratti.eu


_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας bratti, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page