top of page

Υπογραφή Πολυτέλειας: Η κατασκευή της σήμανσης του Mandarin Oriental από την bratti hotel signage

Το Mandarin Oriental, Costa Navarino, βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Πελοποννήσου, σε ένα από τα πιο όμορφα και παρθένα μέρη της Μεσογείου.



Η bratti hotel signage υλοποίησε την Κατασκευή και την Τοποθέτηση των πινακίδων και επιγραφών του εντυπωσιακού resort. Με μια πολυετή εμπειρία που ξεπερνά τα 55 χρόνια στον χώρο της σήμανσης και με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, εγγυόμαστε σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το άριστο τελικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία κατασκευής των πινακίδων απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, υψηλής ποιότητας υλικά και έμπνευση που αντικατοπτρίζει το υψηλό επίπεδο της φιλοξενίας που προσφέρει ο προορισμός.



Κάθε επιγραφή και πινακίδα κατασκευάζεται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο να αναδείξει την υψηλή αισθητική του resort, καθώς και να δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του.


Η εταιρεία μας διαθέτει υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής πινακίδων και το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε όλες οι πινακίδες να κατασκευάζονται με γνώμονα την αντοχή στις καιρικές συνθήκες και τη μακροχρόνια αντοχή. Επιπλέον, εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να διασφαλίσουμε το άριστο αποτέλεσμα.


Κεντρικές Επιγραφές


Οι κεντρικές και εντυπωσιακές επιγραφές του Mandarin Oriental, αποτελούνται από αυτόφωτα μεταλλικά γράμματα και το σήμα του λογοτύπου, με φωτισμό led και βαμμένα ηλεκτροστατικά, για να τονίσουν την παρουσία τους τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, προσθέτοντας έναν ακόμα διακοσμητικό και λειτουργικό παράγοντα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία LED εξασφαλίζει ομοιόμορφο και φωτεινό φωτισμό, που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Τα μεταλλικά γράμματα, βαμμένα ηλεκτροστατικά, είναι σχεδιασμένα για μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας και προσοχής στη λεπτομέρεια.


Πινακίδες Δωματίων 

Οι πινακίδες δωματίων του Mandarin Oriental είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή, και αντιπροσωπεύουν την απόλυτη συνύπαρξη ανθεκτικότητας και αισθητικής σε κάθε χώρο του resort. Η αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες και η μακροχρόνια ανθεκτικότητά τους τις καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.



Οι πινακίδες δίνουν μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη αίσθηση στον χώρο, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν τον πρακτικό σκοπό του εύκολου εντοπισμού των δωματίων από τους επισκέπτες. Η λειτουργικότητα συνδυάζεται με την αισθητική, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία διαμονής. Με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, οι πινακίδες δωματίων από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή αποτελούν μια αξιόπιστη και εκλεπτυσμένη επιλογή για κάθε ξενοδοχείο που επιθυμεί να διακοσμήσει τους χώρους του με στιλ και πρακτικότητα.


Πινακίδες κοινόχρηστων χώρων και wayfinding

Οι πινακίδες κοινόχρηστων χώρων και wayfinding του Mandarin Oriental είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθοδήγησης και πλοήγησης στους επισκέπτες. Κατασκευασμένες από αλουμίνιο με ηλεκτροστατική βαφή, συνδυάζουν ανθεκτικότητα και αισθητική σε κάθε χώρο.



Οι πινακίδες κοινόχρηστων χώρων διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη εμφάνισή τους και την ευκρινή απεικόνιση των διαφόρων περιοχών του resort. Από τις πισίνες μέχρι τα εστιατόρια και τα γυμναστήρια, οι πινακίδες αυτές παρέχουν σαφή οδηγίες για τους επισκέπτες. Με λεπτομερή προσοχή στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα, οι πινακίδες αυτές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εξαιρετικής εμπειρίας διαμονής στο resort.


Πινακίδες Πισίνας & Ασφαλείας

Με σαφείς και εύκολα αναγνώσιμες οδηγίες, οι πινακίδες ασφαλείας και πισίνας κατασκευάστηκαν από την bratti hotel signage από υλικά αντοχής που ταιριάζουν απόλυτα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.



Οι πινακίδες ασφαλείας και πισίνας καταδεικνύουν τους κανόνες και τις οδηγίες που πρέπει να τηρούν οι επισκέπτες μας για την προστασία τους και την αποφυγή ατυχημάτων. Είναι σημαντικό η κατασκευή τους να γίνει από υλικά που ταιριάζουν στον χώρο τοποθέτησή τους αλλά φυσικά και με την αισθητική του resort και των υπόλοιπων πινακίδων σήμανσης.


Βάθη Πισίνας με χάραξη

Η bratti hotel signage μπορεί να πραγματοποιήσει με το υπερσύγχρονο μηχάνημα ακριβείας που διαθέτει, χάραξη βάθους σε οποιαδήποτε σημείο της πισίνας.



Στην bratti hotel signage μας ενδιαφέρει η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, για αυτό αναζητάμε συνεχώς τις καλύτερες λύσεις σήμανσης! Με το καινοτόμο και υπερσύγχρονο μηχάνημα χάραξης που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την απόλυτη αντοχή της συγκεκριμένης σήμανσης.


Τοποθέτηση Πινακίδων

Η τοποθέτηση των επιγραφών και των πινακίδων πραγματοποιήθηκε από δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία με προσοχή και επαγγελματισμό, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη επιλογή τοποθέτησης για κάθε πινακίδα. Κάθε λεπτομέρεια συμβάλλει στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους επισκέπτες, ενισχύοντας την εντυπωσιακή εικόνα και τον επαγγελματισμό του resort.


Την μελέτης σήμανσης επιμελήθηκε το γραφείο ROURA STUDIO στην Ισπανία. Η bratti hotel signage, υπεύθυνη για την κατασκευή και την τοποθέτηση των πινακίδων στο Mandarin Oriental, ανέλαβε την προσαρμογή της μελέτης σχεδίασης σε ορισμένα σημεία, αυξάνοντας τα μεγέθη των πινακίδων και δημιουργώντας τις ανάλογες τροποποιήσεις.

_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page