top of page

Φωτεινές πινακίδες που εντυπωσιάζουν

Η bratti διαθέτει νέας τεχνολογίας φωτεινές επιγραφές με led λαμπτήρες ελάχιστης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και χωρίς την ανάγκη για συντήρηση του ηλεκτρολογικού υλικού μετά την τοποθέτησή του.



Οι φωτεινές επιγραφές αποτελούν ένα εντυπωσιακό στοιχείο και ενισχύσουν σημαντικά την ταυτότητα ενός ξενοδοχείου. Το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι είναι ευδιάκριτες και από μεγάλη απόσταση.


Custom Φωτεινές Πινακίδες

Η τεχνολογία μας επιτρέπει τη χρήση πολλών υλικών αλλά και διαφορετικών τεχνοτροπιών, ώστε να σχεδιάσουμε custom πινακίδες σήμανσης σύμφωνα με την αισθητική και το design του ξενοδοχείου.


Οι φωτεινές πινακίδες εσωτερικής και εξωτερικής σήμανσης είναι εξαιρετικά λεπτές με πάχος μόνο 10mm και φωτισμό Led, που επιτρέπει την επιλογή θερμοκρασίας του λευκού χρώματος (3000Κ, 6500Κ, 8000Κ). Ο φωτισμός των πινακίδων είναι εφικτός σε οποιοδήποτε υλικό επιλέξετε: inox, αλουμίνιο, γυαλί, plexiglass, corian.


Οι φωτεινές επιγραφές έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ένα στοιχείο εντυπωσιασμού στο ξενοδοχείο, βελτιώνοντας αισθητά το design του και ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα πιο οικείο περιβάλλον για τους επισκέπτες. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να τοποθετήσουμε φωτεινές επιγραφές σε όλους τους σημαντικούς χώρους ενός ξενοδοχείου.


Η πρώτη εικόνα πρέπει να εντυπωσιάζει

Η κεντρική σήμανση του ξενοδοχείου είναι από τις πιο σημαντικές επιγραφές, επηρεάζοντας σημαντικά την πρώτη εντύπωση του επισκέπτη. Ταυτόχρονα, κατά τις νυχτερινές ώρες, λειτουργεί ως διαφήμιση για το ξενοδοχείο επειδή είναι ευδιάκριτη από μακρινή απόσταση.


Εύκολη εύρεση δωματίων

Οι φωτεινές πινακίδες στους διαδρόμους δημιουργούν μία πιο οικεία ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα τους διευκολύνουν, καθώς καθιστούν πιο εύκολη την εύρεση των δωματίων τους.



Επενδύστε σωστά στη σήμανση του ξενοδοχείου σας

Η εταιρεία bratti διαθέτει την πλέον εξειδικευμένη ομάδα που εκτελεί την απαραίτητη μελέτη σήμανσης, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση πινακίδων.


Ανάλογα με την κατηγορία και τις ανάγκες του κάθε έργου, οι signage experts της bratti δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση, ενώ εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα σε επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής.


Μπορούμε να δημιουργήσουμε για το κατάλυμα μοναδικές και ποιοτικές πινακίδες ανάλογα με τις ανάγκες σας.


_______________ Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας bratti, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu




bottom of page