top of page

Όταν η πολυτέλεια του W Costa Navarino συναντάει την υψηλή ποιότητα της bratti

Το W Costa Navarino προσφέρει στους επισκέπτες του πολυτέλεια 5 αστέρων σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο.



Η bratti , έχοντας μια σημαντική διαδρομή περισσότερων από 55 χρόνια στην σήμανση ξενοδοχείων, υλοποίησε την Κατασκευή και την Τοποθέτηση των πινακίδων και επιγραφών του εντυπωσιακού resort.


Η διαδικασία κατασκευής των πινακίδων σήμανσης απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, καθώς και υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εφάμιλλο της πολυτέλειας που προσφέρει ο προορισμός.


Έμφαση στη λεπτομέρεια

Κάθε επιγραφή και πινακίδα κατασκευάζεται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με στόχο να αναδείξει την υψηλή αισθητική του resort, καθώς και να δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση φινέτσας και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του. Μέσα από την ακρίβεια της κατασκευής μας, κάθε λεπτομέρεια ξεδιπλώνει την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στη δημιουργία σωστής και αποτελεσματικής σήμανσης.



Φωτεινές Επιγραφές

Στην bratti  δίνουμε έμφαση στη σημασία και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φωτεινές επιγραφές σε ένα εντυπωσιακό θέρετρο, προσκαλώντας τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι ανανέωσης και απόλαυσης. Με τις φωτεινές επιγραφές, αναδεικνύουμε περισσότερο τον χαρακτήρα και την αίγλη του resort.



Υψηλής ποιότητας υλικά

Η bratti  χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται την αντοχή στο χρόνο. Τόσο στο W Costa Navarino όσο και στο Navarino Agora, κατασκευάσαμε πινακίδες που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη φινέτσα τους.




Τοποθέτηση Πινακίδων

Η τοποθέτηση των επιγραφών και των πινακίδων πραγματοποιήθηκε από δικά μας εξειδικευμένα συνεργεία με προσοχή και επαγγελματισμό, λαμβάνοντας υπόψη την καλύτερη επιλογή τοποθέτησης για κάθε πινακίδα. Κάθε λεπτομέρεια συμβάλλει στη δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας για τους επισκέπτες, ενισχύοντας την εντυπωσιακή εικόνα και τον επαγγελματισμό του resort.


_______________


Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς της εταιρείας μας, προκειμένου να συζητήσετε τις ανάγκες του δικού σας έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας: info@bratti.eu

bottom of page